Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
About
About the Journal
Privacy Statement
Editorial Team
Current
Archives
Publication Ethics
Submissions
Contact
Search
Register
Login
Home
/
Archives - Page 2
Archives - Page 2
ปีที่ 4 ฉบับที่ 7 มกราคม-มิถุนายน 2555
Vol. 4 No. 7, January-June (2012)
ปีที่ 3 ฉบับที่ 6 กรกฎาคม-ธันวาคม 2554
Vol. 3 No. 6, July-December (2011)
ปีที่ 3 ฉบับพิเศษที่ 2 มีนาคม 2554
Vol. 3 No. supplement 2, March (2011)
ปีที่ 3 ฉบับที่ 5 มกราคม-มิถุนายน 2554
Vol. 3 No. 5, January-June (2011)
ปีที่ 2 ฉบับที่ 4 กรกฎาคม-ธันวาคม 2553
Vol. 2 No. 4, July-December (2010)
ปีที่ 2 ฉบับพิเศษที่ 1 มกราคม 2553
Vol. 2 No. supplement 1, January (2010)
ปีที่ 2 ฉบับที่ 3 มกราคม-มิถุนายน 2553
Vol. 2 No. 3, January-June (2010)
ปีที่ 1 ฉบับที่ 2 กรกฎาคม-ธันวาคม 2552
Vol. 1 No. 2, July-December (2009)
ปีที่ 1 ฉบับที่ 1 มกราคม-มิถุนายน 2552
Vol. 1 No. 1, January-June (2009)
Previous
26-34 of 34
Make a Submission
Make a Submission
Most Read
การสกัดและวิธีการวิเคราะห์แอนโทไซยานิน (EXTRACTION AND ANALYSIS OF ANTHOCYANIN)
816
สบู่ต้านเชื้อแบคทีเรียจากสารสกัดหยาบจากผลมะขามป้อม (ANTIBACTERIAL SOAPS CONTAINING THE CRUDE EXTRACTS OF PHYLLANTHUS EMBLICA LINN. FRUITS)
297
การสกัดสารประกอบฟีนอลิกทั้งหมดจากเปลือกกล้วยหอมทองโดยใช้เทคนิคการสกัดด้วยตัวทำละลายที่สภาวะต่ำกว่าจุดวิกฤติ (TOTAL PHENOLIC COMPOUNDS EXTRACTION FROM KLUAI HOM THONG PEELS USING SUBCRITICAL SOLVENT EXTRACTION TECHNIQUE)
205
การตั้งตำรับครีมที่มีส่วนผสมของสารสกัดจากบัวบก (FORMULATION OF CREAM CONTAINING EXTRACT FROM CENTELLA ASIATICA)
177
การพัฒนาสีผสมอาหารและคุณสมบัติของสีจากบีทรูท (DEVELOPMENT OF FOOD COLOR AND COLOR PROPERTIES OF BEETROOT)
151
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Keywords
Current Issue