Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
Srinakharinwirot Science Journal
  • Current
  • Archives
  • About
    • About the Journal
    • Submissions
    • Editorial Team
    • Privacy Statement
    • Contact
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 23 No. 1 (2550): ปีที่ 23 ฉบับที่ 1 มิถุนายน 2550 /
  4. บทความรับเชิญ

Overview of Dehydration Method on Quality of Fruit and Vegetable

Authors

  • อรรถพล นุ่มหอม

Keywords:

Dehydration method, fruit, vegetable

Downloads

Download data is not yet available.

Downloads

  • PDF

Issue

Vol. 23 No. 1 (2550): ปีที่ 23 ฉบับที่ 1 มิถุนายน 2550

Section

บทความรับเชิญ

Make a Submission

Make a Submission

register

➤ Register

Most Read
  • Ethnopharmacology in Treatment of Hypertension from Yala Provinces, Thailand
    132
  • Use of Basil Seed Mucilage Powder for Fat Replacer in Brownie Product
    118
  • Metals and Metal Alloys and their Enhanced Properties for Jewelry Applications
    109
  • การทดลองเชิงเปรียบเทียบและแผนแบบบล็อก Comparative Experiments and Block Designs
    71
  • Quantum Mechanics 0.4
    68
Keywords

template

» For Authors

  • Guide for Author

» Research Article Template

  • English (doc/pdf)

» Review Article Template

  • English (doc/pdf)

contact

The managerial office

Tel. 02-649-5000 ext. 18427

✉ Email : scjournal@g.swu.ac.th

Current Issue

  • Atom logo
  • RSS2 logo
  • RSS1 logo
More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.