พิมลศิริผล ยุทธนา, สุระวัง สุทัศน์, พงษ์ศิริกุล อิศรพงษ์, ศรีวัฒนะ สุจินดา, อุตมอ่าง นิรมล, อิ่มอารมณ์ จจิรา, แสงสี อรพรรณ, and รัตนาปนนท์ นิธิยา. “การพัฒนาอาหารเหลวสำเร็จรูปจากข้าวก่ำเพาะงอกชนิดลดน้ำตาลและเสริมใยอาหารสำหรับผู้สูงอายุ Development of Ready-To-Eat Liquid Food from Purple Glutinous Rice With Reduced Sugar and Enriched Fiber for Elderly”. Science Essence Journal 31, no. 2 (December 17, 2015): 71–86. Accessed November 22, 2024. https://ejournals.swu.ac.th/index.php/sej/article/view/6925.